Tiesto se stabileste in Las Vegas

Tiësto a decis sa se stabileasca pentru urmatorul deceniu in Las Vegas. Hakkasan Group, operatorul clubului  Hakkasan Nighclub si a Wet Republic, i-a extins permisul de rezidenta a DJ-ului pana in 2020.

“Este o onoare sa ma întorc la Hakkasan Group si sa-mi continui rezidentele la Hakkasan Nightclub si in Wet Republic”, spune Tiësto. “In Las Vegas ma simt ca acasa, iar prin rezidenta mea cu Hakkasan Group ma simt mandru de spatiul creat pentru muzica de dans aici. Astept cu nerabdare mai multe oportunitati de a fi inspirat de acest incredibil oras, ce detine atatea locuri care sunt în mod constant pline de energie “.

Nick McCabe, CEO al grupului Hakkasan, adaugă: “Din 2013 cand parteneriatul Hakkasan a inceput, Tiësto a fost un artist care oferit o experienta uimitoare oaspetilor nostri. Suntem entuziasmati sa continuam acest parteneriat si tot odata suntem incantati de reintoarcerea lui ce o sarbatorim prin un weekend-long birthday celebration, impreuna cu câteva surprize pregatite pentru el si fanii ce ii vor fi alaturi “.

Recentul angajat Tiësto continuă să mențină un loc în primelor cinci pozitii ale topului DJ Mag’s Top 100 DJs.

Sezonul Hakkasan pentru Tiësto începe pe 11 ianuarie 2018

Sursa : Djmag.com

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii in site inseamna ca esti de acord cu Politica de cookies
Afla mai multe ACCEPT Refuz