Tiësto a decis sa se stabileasca pentru urmatorul deceniu in Las Vegas. Hakkasan Group, operatorul clubului  Hakkasan Nighclub si a Wet Republic, i-a extins permisul de rezidenta a DJ-ului pana in 2020.

“Este o onoare sa ma întorc la Hakkasan Group si sa-mi continui rezidentele la Hakkasan Nightclub si in Wet Republic”, spune Tiësto. “In Las Vegas ma simt ca acasa, iar prin rezidenta mea cu Hakkasan Group ma simt mandru de spatiul creat pentru muzica de dans aici. Astept cu nerabdare mai multe oportunitati de a fi inspirat de acest incredibil oras, ce detine atatea locuri care sunt în mod constant pline de energie “.

thechainsmokers12017 e anul The Chainsmokers! Dupa colaborarea cu Halsey, pentru hit-ul “Closer”, toate lucrurile par sa se aseze perfect pentru duo-ul american.

Untold 2017Cel mai mare concurs pentru DJ din Europa a ajuns și în România!
Dacă ești DJ ai putea fi mai aproape de visul ăsta: NYDJAY by New Yorker, cel mai tare concurs de DJ din Europa, este prezent oficial și în România!

Despre ce e vorba?

Câștigătorul va apărea la unul dintre cele 11 evenimente de club NYDJAY din Europa și la marea finală live din iulie 2017 care se va desfășura în Ibiza.
Mai mult, va primi un contract exclusiv cu o agenție de impresariat internațională, un tur pan-european și… va pune muzică la Untold 2017!